Dockingseizoen en hoe het u zal helpen bij een relatie met vrouwen

Dockingseizoen en hoe het u zal helpen bij een relatie met vrouwen

Winter — De meest observeerde en harde tijd van het jaar. De situatie verslechtert in die winter om te voldoen aan de reikwijdte van het raamwerk en begint meestal in de herfst (ongeveer uit november). En duurt tot het midden van de lente (ongeveer maart, en in het bijzonder ijzig jaar en tot juli).

Winter beïnvloedt de relatie tussen een man en een vrouw. Degenen die al een paar hebben, in het winterseizoen voelen alle voordelen van Monogamy. Je kunt thuis zitten en kijken naar de serie, het bestellen van voedselbezorging, het nemen van hete douche, drinken overwogen wijn, seks. Over het algemeen, geniet van idyl in de winterparen, een karakter van de reclame van het nieuwe jaar.

En wat te doen degenen die geen paar hebben? Immers, in de winter wil ik niet uit het huis gaan. En niet alleen vanwege haat aan anderen, maar ook omdat het goedkoop kamagra bestellen erg koud is. En donker. En misschien loopt Wolven door de straten. Bezoek daarom bars, restaurants, bibliotheken en andere plaatsen, waar het gebruikelijk is om kennis te maken met de tegenovergestelde (of niet tegengestelde) vloer, wordt het moeilijk. Maar je moet jezelf in de hand nemen, op de handen van de wanten zetten en uitgaan, omdat «Dockingseizoen».

Termijn «Dockingseizoen» (Cuffing Seizoen) gaf ons een modern Urban Dictionary. De betekenis ervan is ongeveer als volgt: Tijdens het herfst-winterseizoen geven degenen die in het warmeizoen de voorkeur geven aan actieve of polygamie-levensstijl, in Monogamie. Dat wil zeggen, zoek een partner waarmee de koude maanden uitgeeft. Wanneer het koude uiteinde en de noodzaak om het grootste deel van het vrijetijdsthuis door te brengen, verdwijnen de meeste seizoensgebonden paren desintegreren.

Zoals met de meeste verschijnselen van ons leven, «Seizoen docking» Er is een wetenschappelijke verklaring. «Het geval in ons DNA, dat honderdduizenden jaren werd gevormd, — Een serieus uitzicht verklaart een klinische psycholoog, Dr. Wyndi Welsh. — Oude mensen in omstandigheden van beperkte middelen en een complex klimaat hadden meer kansen om te overleven in combinatie in groepen en paren. Dus «Dockingseizoen» Het begint elke keer dat het weer erger is en het venster donkerder is».

Laten we nu het hebben over hoe «Dockingseizoen» kan nuttig voor u zijn. TRUE, EERSTE Vraag om de pagina van alle getrouwd en consistent in permanente relatie te verlaten: u hebt en dus is er iemand

om de koude winternachten te verwarmen.

Zoals je al, moet ik geraden hebben, in «Dockingseizoen» — Hij begint met de komst van kou en duisternis, dat is ergens in oktober, — De populariteit van een beetje minder geschikt voor de titel «vriend» Bachelor neemt aanzienlijk toe. Meisjes die alleen bang zijn in hun appartement, verlagen hun eisen voor het andere geslacht en staan ​​klaar om dat voor wie in het warme seizoen te pakken en niet te zien. (En helemaal niet proberen we niet te beledigen, kijk gewoon naar de situatie.)

Dus wees niet lui om in de novemberavond uit te gaan tijdens «Seizoenen docking»: Je kansen om meer dan ooit kennis te maken met het meisje. De winter komt eraan.

Quant a l'autor

admin administrator

Deixeu una resposta