Hoe maak je hem liefde

Hoe maak je hem liefde

Wij, meisjes, verliefd, en ze zijn vaak ingeprimeerd. Natuurlijk wil je voelen, hoog en licht, zoals een zetmeelkige kussensloop, geboren in je vriend in de eerste seconden van je dating, lettertype. Maar mannen – andere wezens, die, als we achterover leunen, is het tegenovergestelde. Ten eerste flitsen ze als een peatman in de hitte en beginnen dan naar “figuur” als de onbedoelde sigaret in een gescoorde asbak. Maar ons geluk is dat dit probleem is vastgesteld, je moet gewoon weten hoe.

Mannen (zoals wij) zijn verdeeld in de typen, en dit is een van de sleutels van de Randering. Het is onmogelijk om ze hetzelfde te benaderen, ze zijn niet op het “één gezicht” zoals kippeneieren. Slechts één ding behalve voor seksuele tekens, ze zijn verenigd – de structuur van de hersenen (lees: denken) en een aantal psychologische en natuurlijke kenmerken, meestal mannelijk, waaruit het niet overal gaat.

Dus eerst voor iedereen, dan op type. Als gevolg hiervan zullen we begrijpen hoe hij hem te leren liefhebben. Niet voor altijd, dus al heel lang!

Eerst. Eerlijk gezegd werd het gevraagd om te schrijven: “Alle mannen – Bastards!”Zie je … maar nee, niet allemaal. En geen klootzakken, maar gewoon anderen. Dit is belangrijk om toe te geven, dan is het gemakkelijker om door de wimpers te kijken voor vele mannenacties. Het boek, dat Bridget Jones Lees, bestudeerde de wereld van relaties, en werd genoemd: “Mannen van Mars, Women – From Venus”. In het algemeen is het. We hebben meer betrokken de linker, emotionele intuïtieve halfrond van de hersenen, ze hebben een logisch effectief-ongevoelig recht. Zoals dan afvragen dat “deze geiten” alleen tranen gieten van tandheelkundige pijn en migraine, zullen ze geen aanhankelijke woorden uitstrekken, en ze zijn bijna verstoken van romantische fantasie (of fantasie romantiek – ongeacht).

Seconde. Op basis van de eerste is het noodzakelijk om te weten dat mannen niet worden ontwikkeld “Love Center”. Dat is het geheim! Ze weten niet hoe ze liefhebben, omdat we, met het hart van de hint en het vuur (hier is horror!) Ziel. Dergelijke uitbraken worden alleen gevonden in zeldzame individuen van de man, romantici, die steeds minder op de planeet worden, als de roodgeboren beren van de Panda, of – bij de “Blue”. Alle anderen “macho”, zelfs de middelste klasse, snik “van liefde”, als slechts een vrouw waarmee het niet slecht was “en bekend is, zegt:” Ik vertrek “. Het instinct van de jager wordt geactiveerd, uit de handen waarvan het slachtoffer drijft (als een ROE, waarop een schoot op haar leefde. “Mijn! Het is jammer! Het krijgt een andere naar de andere, “schreeuwt een kwetsbare mannelijke trots. Dan kalmeert alles. Of hij zal het kunnen teruggeven, of op zijn manier is er nog een “ree”. En niets – een niche-lichaam in de lus, zoals beloofd door de held, wordt niet gedetecteerd.

En zelfs als een man “soort van dergelijke”, zijn liefde anders is. Veel vrouwen zijn niet tevreden dat het verschil er niet van weet. Voor een man, bijvoorbeeld, vergeet je heel natuurlijk een paar uur, zelfs als hij gepassioneerd is over jou.

Maar! Weet niet hoe ik vanzelf te ervaren, een man is verbaasd op vrouwelijke manipulaties die erin kunnen wekken de kans om te voelen. En de verkeerde dames die betrekkingen op het principe bouwen: “Immers, ik hou van je, dus je moet … de hele wereld veroveren voor mij, maar ik zal het waarderen. En hou van me, liefde “! Dit alles is geweldig, maar pas nadat je hem liefde laat zien, maar in lastige, onopvallend. Het is niet dat hij “zou moeten”, en jij “zou moeten” omdat je van houdt – jij. Denk aan het principe: “Wat is er in mij, dan en buiten”. Zodat de man van je houdt, antwoord je, je moet een aantrekkelijk, interessant, gewenst worden. Het is makkelijk. Je hoeft alleen het idee te bezitten.

Beginnen Het volgt van het werk aan zichzelf. Niemand man in de wereld heeft een trieste nodig (zelfs als soms), beledigd, attent, kwaad, hem afgestudeerd, hoe te leven, veroorzaakt in kleinigheden, attining, die eindeloze aandacht nodig heeft (en t. D.) Geliefd. Noodzaak om Will te verzamelen, kijkend naar jezelf, om je gedrag te evalueren en (tot nu toe alleen in zijn aanwezigheid, tenminste te worden) een vrolijke, glimlachen, die het niet spoedt met zijn kleine problemen (Major kan zelfs worden gevraagd beslissen) en elk goed. Maar geen goede douche, maar

priligy generiek kopen

de meest wenselijke, waardige van zijn enthousias en prestaties.

Quant a l'autor

admin administrator

Deixeu una resposta